发布于: iPhone转发:0回复:5喜欢:0

$骆驼股份(SH601311)$

Apple automobil postaje stvarnost – jedan od potencijalnih partnera razvoja i Rimac automobili?!

apple-automobil

Pratite nas na Facebook-u

Kreće li uskoro Apple u razvoj i proizvodnju svojeg vlastitog električnog automobila? Tko će biti potencijalni partneri na razvoju Apple automobila i hoće li dio razvoja pripasti i Rimac automobilima? Kada možemo očekivati prve Apple automobile na ulicama i može li Apple uspjeti na tržištu automobila?


Iako se već godinama šuška o tome kako Apple kreće u razvoj svojeg električnog (autonomnog) vozila, činjenica je da su se šuškanja posljednjih mjeseci intenzivirala. Točnije, u javnost su stigle neke konkretnije informacije koje spominju potencijalna potpisivanja ugovora s partnerima koji bi radili na Apple automobilu. Zanimljivo, Hyundai je nedavno poslao priopćenje za javnost u kojem je naveo kako ih je Apple kontaktirao, no ubrzo je to priopćenje povučeno iz javnosti.


Bez obzira na sve, čini se kako smo bliže no ikada realizaciji projekta Apple automobila. Ova popularna tehnološka kompanija zasigurno je svjesna potencijala koji donosi tržište električnih automobila, a s obzirom na to da je sve još uvijek svježe – potencijal za uključivanje novih konkurenata se itekako nazire. Može li Apple iskoristiti spori razvoj ostalih proizvođača automobila i uključiti se na izrazito atraktivno i bogato tržište električnih automobila – pokazat će se već u narednim mjesecima i godinama.


U nastavku vam donosimo nekoliko detalja o potencijalnom razvoju Apple automobila i osvrt na trenutnu situaciju po pitanju razvoja Apple vozila. Želite li saznati tko su potencijalni partneri u razvoju Apple vozila i kako Apple planira osvojiti tržište električnih automobila – svakako nastavite s čitanjem.

samsung čipovi za rudarenje kriptovaluta

Početak proizvodnje čipova i tehnologije unutar tri godine

Iako službene potvrde o razvoju Apple električnog automobila za sada još uvijek nema, ono što je poprilično sigurno je da se Apple okreće razvoju komponenti i tehnologija za električna vozila. Dakle, Appleovi inženjeri narednih će mjeseci i godina raditi na razvoju čipova, elektroničkih komponenti i tehnologija – koje će se pojaviti u električnim automobilima. Vjerojatno se radi o razvoju tehnologija koje će koristiti popularni proizvođači automobila, no nije isključivo da će dio tehnologija Apple zadržati i za potencijalni razvoj svojeg električnog vozila.

Moderna električna vozila posjeduju mnogobrojne tehnički napredne komponente kako bi se osigurala što sigurnija i udobnija vožnja. Dakako, intenziviranjem velikih proizvođača automobila po pitanju razvoja električnih vozila – potražnja za narednih tehničkim komponentama raste. Apple na tom tržištu itekako vidi veliki potencijal jer unatoč uznapredovalom napretku auto industrije, tržištu i dalje nedostaje inovacija. Apple definitivno ima znanje, financije i stručnjake koji mogu najzanimljivije ideje sprovesti u rješenja – koja će koristiti mnogi auto giganti.


Prema trenutnim (neslužbenim) informacijama, Apple već radi na razvoju komponenti za električne automobile. Sve se čini kako će se komponente na tržištu nalaziti već unutar naredne tri godine, što znači da bismo u ne tako dalekoj budućnosti mogli voziti automobile kojima će upravljati neke od Apple komponenti. Dakako, postoji mogućnost da će Apple svoj fokus usmjeriti na razvoj sustava autonomne vožnje – čime bi ova velika kompanija bila zadužena ne samo za funkcioniranje električnih vozila, već i za autonomno upravljanje tim vozilima. Resursi za razvoj takvih inovacija Apple-u ne nedostaju, tako da iz ove kompanije možemo očekivati svakakva inovativna rješenja za auto tržište.

Razvoj vlastitog Apple automobila

Podatak da se Apple okreće proizvodnji komponenti za električne automobile ne bi nas trebao nimalo začuditi, s obzirom na to da se ova velika kompanija u svojoj povijesti uključila u mnoge tehnološke segmente. No, valja na pameti imati da je Apple kompanija koja je puno puta svojim inovacijama mijenjala tijek povijesti tehnološkog tržišta. Primjerice, Apple je bio prva kompanija koja je razvila i popularizirala pametni telefon, prije koju godinu Apple je drastično povećao popularnost pametnih satova, a tu su i razne druge inovacije koje su mijenjale tijek tehnološke povijesti. Dakako, sve to ukazuje na jodno zanimljivo pitanje – može li Apple svojim automobilom promijeniti tijek povijesti auto industrije?


Razvoj i proizvodnja komponenti su jedno, no razvoj čitavog automobila nešto potpuno drugo. Apple nema nikakvog iskustva s proizvodnjom automobila, što predstavlja svojevrsni problem. Ipak, Apple ima financijsku moć da privuče neke od najboljih svjetskih inženjera iz auto industrije i na taj način oformi tim koji će razviti inovativan električni automobil. S druge strane, puno izglednija situacija je da se Apple udruži s nekim od jakih auto proizvođača te zajednički osmisli i napravi inovativni električni automobil. Takva suradnja imala bi mnogobrojne prednosti jer bi Apple mogao iskoristiti proizvodne procese nekog velikog proizvođača – i samim time osigurati dovoljno vozila za pretpostavljamo veliku inicijalnu potražnju.


Ideja o razvoju Apple električnog automobila kotrlja se medijskim prostorom već godinama, no nikada nismo imali neke konkretne činjenice koje bi ukazivale na istinski razvoj Apple vozila. Sada imamo informaciju da Apple kreće s razvojem komponenti za električna vozila, ali i činjenicu da je poslao upit u Hyundai s ciljem suradnje na razvoju vlastitog automobila. Uhvatimo li se za te “krhke grančice” možemo zaključiti kako se Apple intenzivirao po pitanju razvoja vlastitog električnog vozila – te bismo kroz koju godinu mogli ugledati inovativne Apple automobile na prometnicama.


Mnogi se pitaju kako će izgledati Apple vozila i hoće li Apple iskoristiti svoj prepoznatljivi minimalistički dizajn iz svijeta tehnoloških rješenja – te ga nekako preslikati na vlastiti automobil. Iako o dizajnu možemo samo nagađati, ono što je poprilično sigurno (odluči li Apple krenuti u proizvodnju vlastitog automobila) – jest da će Apple automobil imati najnaprednije inovativne tehnologije koje će vozače impresionirati na svakom kilometru. Znamo da Apple radi fantastičan posao čemu god se okrene – pa vjerujemo da će isti visoki standard imati i kod proizvodnje automobila.


Hyundai Kona Electric


Hyundai kao jedan od potencijalnih partnera razvoja automobila


Odluči li se Apple za razvoj i proizvodnju vlastitog automobila – definitivno će mu trebati nekakva pomoć jer Apple do sada nije bio fokusiran na to tržište. Samim time, Apple-u vjerojatno nedostaje kvalitetnih timova koji bi radili na automobilu – pa je izgledno da će pomoć potražiti kod nekih velikih i popularnih proizvođača automobila. Da je tome tako, potvrđuju i nedavni medijski natpisi koji su spojili Apple i Hyundai. Naime, u medijima su se pojavile informacije kako je Apple kontaktirao Hyundai s ciljem dogovaranja oko potencijalnog razvoja inovativnog električnog automobila.


Nakon što su novinari “navalili” na Hyundai, ova popularna auto-kompanija odlučila je u javnost poslati zanimljivo priopćenje. U tom priopćenju stoji kako je Apple trenutno u procesu pregovora s potencijalnim auto-kompanijama, a između ostalog kontaktirao je i Hyundai Motor. Iako je ovo priopćenje poslano u javnost, ubrzo je povučeno – vjerojatno zbog tajnosti samog dogovora. No, iz ovog priopćenja jasno se može iščitati da Apple itekako intenzivno radi na pregovorima s popularnim proizvođačima automobila, a razlog pregovora vrlo vjerojatno je proizvodnja vlastitog električnog vozila.


Korejski mediji su otišli i korak dalje te su saznali kako je Hyundai već pregledao ponudu koju je poslao Apple. Čini se kako je Hyundai ponudom zadovoljan te se samo čeka zeleno svjetlo čelnog čovjeka kompanije – kako bi došlo do potpisivanja ugovora. Mediji su saznali i kako u ugovoru stoji da bi Hyundai radio na proizvodnji automobila i baterije, a finalni proizvod trebao bi biti lansiran najkasnije do 2027. godine. Dakle, te bismo godine mogli u javnosti po prvi puta ugledati Apple automobil – koji bi mogao drastično promijeniti automobilsko tržište kakvo danas poznajemo.


Sve ove priče oko potencijalne suradnje Apple-a i Hyundai-ja već su djelovale pozitivno na poslovanje Hyundaija. Naime, cijena dionica Hyundaija porasla je za 17% ubrzo nakon što je lansirana informacija o suradnji s Appleom, a vjerojatno ne možemo ni zamisliti kakav bi pozitivni benefit imala stvarana suradnja s tehnološkim gigantom. Dakako, Hyundai nije jedini potencijalni partner u razvoju i proizvodnji Apple automobila – i vjerujemo da je Apple kontaktirao još neke automobilske velikane. Ipak, nekako se stječe dojam da je Hyundai najbliže nekim konkretnim koracima i dogovaraju temelja buduće suradnje.


rimac automobili


U razvoju Apple automobila sudjelovat će i Rimac?


Rimac automobili itekako su prepoznati od strane auto industrije i naša domaća kompanija igrat će važnu ulogu u razvoju mnogih budućih električnih vozila. Kako su se pojavile informacije o potencijalnoj suradnji Applea i Hyundaija, tako su mnogi počeli razmišljati i o tome hoće li Rimac automobili također sudjelovati u razvoju budućeg Apple vozila. Naime, Hyundai je dioničar Rimac automobila te će se budućnosti sasvim sigurno uključiti u razvoj raznih komponenti za Hyundai vozila. Samim time, postoji osnovana mogućnost da se Rimac nađe i u procesu razvoja Apple vozila.


Popularna domaća auto-kompanija sve više fokusa usmjerava na razvoj inovativnih baterija i pogonskog sustava koji može pružiti maksimalnu snagu i ekonomičnije trošenje resursa. Baterije koje razvija Rimac već su prepoznate u svijetu auto industrije i čini se kako će naši domaći stručnjaci imati itekako važnu ulogu u razvoju baterija za automobile budućnosti. Nadalje, Rimac automobili ne tako davno imali su najbrži električni automobil na svijetu, što je jasan znak da itekako znaju kako razviti kvalitetan i brz pogonski sustav – baziran na snazi elektro motora. Znanje inženjera Rimac automobila nije nimalo sporno i vjerujemo da će to uskoro intenzivnije odlučiti iskoristiti Hyundai – na razvoju inovativnih automobila budućnosti.


Hoće li Rimac automobili sudjelovati u razvoju i proizvodnji novog Apple vozila za sada je teško prognozirati. Vjerujemo da će Apple htjeti u svojem automobilu imati najbolje i najnaprednije komponente koje se trenutno nude na tržištu – a tu Rimac automobili kotiraju jako dobro. Pojavljivanje Rimčevih rješenja u Apple vozilima imalo bi itekako pozitivan utjecaj na samo poslovanje domaće kompanije. Dakako, nameće se pitanje ima li Rimac dovoljno kapaciteta kako bi zadovoljio ogromne prohtjeve i narudžbe – koje će vjerojatno stići od strane Applea. No, o svemu tome možemo diskutirati tek kada se u medijima pojavi više informacija o potencijalnoj suradnji. Za sada je sve još uvijek samo nagađanje – koje možda nikada neće uroditi suradnjom.


apple zgrada campus


Što će raditi Apple u cijeloj toj priči oko vlastitog automobila?


Ako dođe do razvoja Apple automobila, bit će vrlo zanimljivo vidjeti koja će biti uloga Apple-a u cijeloj toj priči. Naime, već smo iznad naglasili kako Apple nema trenutno fokus na razvoj automobila, tj. vrlo vjerojatno nema dovoljno iskusnih inženjera koji bi mogli samostalno razviti i usavršiti automobil. Taj dio vrlo vjerojatno će odraditi neki od proizvođača s kojim Apple sklopiti suradnju, a njegovi inženjeri imat će druge važne uloge. Prije svega, Apple inženjeri mogli bi raditi na dizajnu automobila, razvoju inovativnih čipova i softverskih rješenja, ali i na samom brendiranju novog automobila.


Pretpostavka je da će Apple htjeti odraditi dizajn novog automobila interno, što znači da će u svoj tim pozvati stručnjake koji će procijeniti aerodinamičnost dizajna kojeg su osmislili. Vjerujemo da će se Apple u dizajniranju voditi logikom minimalizma i elegancije – koja je prisutna na svim njihovim tehnološkim uređajima. Ono što je prisutno u njihovim uređajima je i mnoštvo inovacija (hardverskih i softverskih) koje njihove uređaje čini jednim od najnaprednijih na tržištu.


Vjerujemo da će mnoštvo hardverskih i softverskih inženjera raditi na razvoju komponenti za vlastiti automobil – kako bi sve bilo savršeno. Vjerujemo da Apple želi na tržište izbaciti najnaprednije električno vozilo ikada predstavljeno te će morati dobrano raditi ne bi li razvili inovativne komponente koje će funkcionirati skladno kao cjelina. Dakako, za pretpostaviti je i da će Apple raditi na razvoju sustava autonomne vožnje, koji bi trebao polako postajati standard u vozilima za 10-ak i više godina.


Najvažnija uloga Apple-a u cijeloj toj priči sasvim sigurno će biti brendiranje vozila. Poznato je od prije da Apple itekako dobro zna privući pažnju medija i javnosti, a to će mu itekako trebati planira li svojim vozilom postići planetarni uspjeh. Vjerujemo kako će mnoštvo timova raditi na razvoju zanimljivih i inovativnih reklama – koje bi vozilo trebale lansirati na sam vrh tržišta. Kako će to točno izgledati teško je reći, no Apple vrlo dobro zna kako napraviti kvalitetan marketing.


 svg 3E


Može li Apple automobil promijeniti cjelokupno automobilsko tržište?


Apple je kompanija za velike stvari. Kroz povijest smo naučili kako njihovi tehnološki uređaji uvelike mijenjanju tijek povijesti i diktiraju trendove. Najprije je Apple to postigao kroz računalo, zatim kroz pametni telefon, a prije koju godinu i kroz pametni sat. Može li Apple automobil biti sljedeća velika prekretnica koja će izmijeniti povijest nekog tržišta?


Ne treba nimalo sumnjati kako će Apple automobil, pojavi li se na tržištu, izazvati masu interesa i oduševljenja. Mnogi Apple fanatici rado će poželjeti sjesti u Apple vozilo, a oni s dovoljno novaca neće previše dvojiti oko kupnje Apple automobila. Samim time, Apple bi već u prvim satima i danima mogao imati masu prednarudžbi za automobile – što bi moglo uzrokovati probleme s isporukom. Eventualni “kamen spoticanja” mogla bi biti cijena vozila jer znamo da Apple gaji politiku visokih cijena – za koje korisnici dobiju svojevrsnu ekskluzivnost. Kolika će biti cijena Apple vozila teško je reći, no za vjerovati je da će biti znatno viša od ostalih vozila sličnog razreda.


Apple definitivno ima znanje, moć i prepoznatljivost zahvaljujući kojoj može izgraditi važnu poziciju na tržištu električnih automobila. U prilog tome ide i činjenica da se mnogi proizvođači automobila još uvijek traže u novom električnom svijetu, a Apple bi tu priliku mogao objeručke iskoristiti. Pojavi li se zaista Apple automobil na tržištu 2027. godine – mogla bi to biti velika prekretnica za auto industriju, ali i sam Apple. Može li Apple ponovno promijeniti tijek povijesti – saznat ćemo narednih godina i dekada.



全部讨论

2021-02-07 09:57

good

2021-02-07 08:21

插上了想象的翅膀。

2021-02-07 08:09

图片评论

2021-02-07 00:05

苹果汽车正在成为现实-潜在的开发合作伙伴和Rimac汽车之一!
苹果车
苹果会很快开始开发和制造自己的电动汽车吗? 谁将成为Apple汽车开发的潜在合作伙伴,而部分开发将属于Rimac汽车? 我们什么时候可以期待第一批苹果汽车出现在大街上,并且苹果公司可以在汽车市场上取得成功?
尽管多年来一直有关于Apple如何进入其电动(自动)汽车发展的谣言,但事实是,最近几个月来谣言愈演愈烈。 具体来说,一些更具体的信息已经向公众公开,提到可能与将要使用Apple汽车的合作伙伴签订合同。 有趣的是,现代汽车最近发布了一份新闻稿,称苹果已经与他们联系,但该公告很快就从公众撤回。
无论如何,我们似乎比以往更接近实现Apple Car项目。 这家颇受欢迎的技术公司当然意识到电动车市场将带来的潜力,并考虑到一切仍然新鲜-包括新竞争对手在内的潜力非常明显。 苹果能否利用其他汽车制造商的缓慢发展,并进入极具吸引力和丰富的电动汽车市场,将在未来数月和数年内得到证明。
下面我们为您提供有关苹果汽车潜在发展的一些详细信息,并回顾有关苹果汽车发展的现状。 如果您想了解谁在开发Apple车辆方面可能的合作伙伴,以及Apple计划如何征服电动汽车市场-请务必继续阅读。
尽管还没有官方确认苹果电动汽车的发展,但是可以肯定的是,苹果正在转向电动汽车的组件和技术的开发。 因此,苹果工程师将花费数月和数年的时间来开发芯片,电子元件和技术-这些将出现在电动汽车中。 这可能与开发将由流行的汽车制造商使用的技术有关,但并非一定会保留苹果的某些技术来开发其电动汽车的可能性。
现代电动汽车具有许多技术先进的组件,以确保最安全,最舒适的行驶。 当然,随着大型汽车制造商在电动汽车发展方面的日益密集,对以下技术组件的需求正在增长。 苹果公司肯定会在这个市场中看到巨大的潜力,因为尽管汽车工业取得了进步,但市场仍然缺乏创新。 苹果公司绝对拥有能够将最有趣的想法转化为解决方案的知识,财务和专家,许多汽车巨头都将使用它们。
根据目前(非官方)的信息,苹果已经在致力于电动汽车部件的开发。 似乎这些组件将在未来三年内投放市场,这意味着在不远的将来,我们可以驾驶将由某些Apple组件操作的汽车。 当然,苹果有可能将重点放在自动驾驶系统的开发上,这将使这家大公司不仅负责电动汽车的运营,而且还负责这些汽车的自动管理。 苹果公司不缺乏开发此类创新产品的资源,因此我们可以期望该公司为汽车市场提供各种创新解决方案。
开发自己的苹果车
苹果公司转向电动汽车零部件生产这一事实完全不应该令我们感到惊讶,因为这家大公司在其历史上已经涉足许多技术领域。 但是应该记住,苹果公司通过创新已经多次改变了技术市场的发展历程。 例如,苹果公司是第一家开发和普及智能手机的公司,几年前,苹果公司极大地提高了智能手表的普及率,并且其他各种创新也改变了技术历史的进程。 当然,所有这些都指向一个有趣的问题-Apple可以通过其汽车改变汽车行业的历史进程吗?
零部件的开发和生产是一回事,但整车的开发则完全不同。 苹果没有汽车生产经验,这是一种问题。 尽管如此,苹果公司还是有足够的财力吸引汽车行业的一些世界上最好的工程师,从而组建一个团队来开发创新的电动汽车。 另一方面,苹果更有可能与一些最强大的汽车制造商合作,共同设计和制造创新的电动汽车。 这样的合作将带来很多好处,因为苹果可以利用主要制造商的生产流程,从而提供足够的车辆来承担较高的初始需求。
开发Apple电动汽车的想法已经在媒体上流传了多年,但我们从未有任何具体事实指向Apple汽车的真正发展。 我们现在得到的信息是,苹果正在开始开发电动汽车的部件,而且它已经向现代发出了询盘,目的是合作开发自己的汽车。 如果我们坚持使用这些“脆弱的小树枝”,我们可以得出结论,苹果在开发自己的电动汽车方面已经加强了力度-几年后,我们可以在道路上看到创新的苹果汽车。
许多人想知道苹果的车辆会是什么样子,以及苹果是否会利用技术解决方案领域独特的极简设计优势,并以某种方式将其复制到自己的汽车上。 尽管我们只能猜测一下设计,但可以肯定的是(如果Apple决定开始生产自己的汽车)-Apple汽车将拥有最先进的创新技术,将在每英里处给驾驶员留下深刻的印象。 我们知道,无论结果如何,苹果公司都做得非常出色-因此,我们相信苹果在汽车生产中将具有相同的高水准。
现代科纳电气
现代汽车是潜在的汽车开发合作伙伴之一
如果苹果决定开发和生产自己的汽车,那肯定会需要一些帮助,因为到目前为止苹果还没有专注于该市场。 结果,Apple可能缺乏在汽车上工作的高素质团队-因此,它很可能会寻求一些大型且受欢迎的汽车制造商的帮助。 最近合并苹果和现代的媒体报道证实了这一点。 即,在媒体上出现了苹果与现代汽车联系的信息,目的是就创新电动汽车的潜在发展达成协议。
在记者“赶往”现代之后,这家受欢迎的汽车公司决定向公众发表有趣的声明。 声明说,苹果目前正在与潜在的汽车公司进行谈判,除其他外,还与现代汽车进行了联系。 尽管此声明已发布给公众,但很快就撤回了-可能是由于交易本身的保密性。 但是,从此公告中可以清楚地看出,苹果正在与大众汽车制造商进行深入的谈判,谈判的原因很可能是生产自己的电动汽车。
韩国媒体走得更远,得知现代汽车已经审查了苹果公司发出的报价。 现代汽车似乎对这一报价感到满意,只是在等待公司高层的批准-以便签订合同。 媒体还获悉,合同规定,现代汽车将从事汽车和电池的生产,最终产品最迟应于2027年推出。 因此,那一年,我们可以首次在公众场合看到Apple汽车-可以像今天所知道的那样极大地改变汽车市场。
有关苹果与现代之间潜在合作的所有这些故事已经对现代业务产生了积极影响。 即,在与苹果公司合作的信息发布后,现代股价很快上涨了17%,我们甚至无法想象与这家科技巨头建立的合作会带来什么积极的好处。 当然,现代并不是开发和生产苹果汽车的唯一潜在合作伙伴-我们相信苹果已经与其他一些汽车巨头取得了联系。 尽管如此,仍然给人一种印象,即现代汽车最接近某些具体步骤,他们正在就未来合作的基础达成共识。
rimac汽车
Rimac也将参与苹果汽车的开发吗?
Rimac汽车已得到汽车行业的高度认可,我们的国内公司将在许多未来的电动汽车的发展中发挥重要作用。 随着有关苹果与现代之间潜在合作的信息浮出水面,许多人开始考虑Rimac汽车是否也将参与未来苹果汽车的开发。 即,现代汽车是Rimac汽车的股东,将来肯定会参与现代汽车各种零部件的开发。 因此,很有可能Rimac将在开发Apple车辆。
受欢迎的国内汽车公司越来越关注开发创新的电池和可提供最大功率和更经济资源消耗的推进系统。 Rimac开发的电池已经在汽车工业中得到认可,并且我们的本地专家似乎将在未来汽车电池的开发中扮演非常重要的角色。 此外,不久前Rimac的汽车拥有世界上最快的电动汽车,这清楚地表明他们知道如何开发基于电动马达的质量和快速驱动系统。 Rimac汽车工程师的知识是毫无争议的,我们相信现代汽车将很快决定更广泛地使用它-在未来创新汽车的开发中。
目前尚无法确定Rimac汽车是否会参与新Apple汽车的开发和生产。 我们相信,苹果将希望在其汽车中拥有目前市场上最好,最先进的组件-这就是Rimac汽车的排名。 Rimec解决方案在苹果汽车中的出现将对这家国内公司的业务产生非常积极的影响。 当然,关于Rimac是否具有足够的能力来满足庞大的需求和订单(这很可能来自苹果公司),问题就产生了。 但是,只有在媒体上出现有关潜在合作的更多信息时,我们才能讨论所有这些问题。 目前,一切仍只是猜测-可能永远不会屈服于合作。
苹果校园大楼
在整个有关自己的汽车的故事中,苹果将做什么?
如果苹果汽车正在发展,那么看看苹果在整个故事中的作用将是非常有趣的。 即,我们在上面已经强调过,Apple目前不专注于汽车开发,即。 没有足够的经验丰富的工程师来独立开发和完善汽车。 该部分很可能由与Apple合作的制造商之一完成,其工程师将扮演其他重要角色。 首先,Apple工程师可以从事汽车设计,创新芯片和软件解决方案的开发,还可以从事新汽车本身的品牌建设。
假设苹果将要在内部进行新车的设计,这意味着它将邀请专家加入其团队,以评估他们设计的空气动力学性能。 我们相信,Apple的设计将遵循其所有技术设备上都存在的简约和优雅的逻辑。 他们的设备中存在的众多创新(硬件和软件)使他们的设备成为市场上最先进的设备之一。
我们相信,许多硬件和软件工程师将致力于为自己的汽车开发组件-使一切都完美。 我们认为,苹果公司希望推出有史以来最先进的电动汽车,并且必须努力开发能够整体协调工作的创新组件。 当然,可以假设苹果将致力于自动驾驶系统的开发,该系统将在十年或更长时间内逐渐成为汽车的标准。
在整个故事中,苹果最重要的角色肯定是汽车品牌。 长期以来,人们就知道苹果知道如何吸引媒体和公众的关注,如果它计划通过其汽车实现行星式成功,那么它将真的需要。 我们相信,许多团队将致力于开发有趣和创新的广告-这种车辆应该在市场的最顶端推出。 很难说这到底是怎么回事,但是苹果非常了解如何进行高质量的营销。
苹果汽车能否改变整个汽车市场?
苹果是一家大公司。 纵观整个历史,我们已经了解到它们的技术手段如何极大地改变历史进程并决定趋势。 首先,苹果通过计算机,然后通过智能手机,以及几年前通过智能手表实现了这一目标。 苹果汽车会否成为改变市场历史的下一个重大里程碑?
毫无疑问,如果苹果汽车出现在市场上,将会引起很多兴趣和热情。 许多Apple狂热者会很高兴地想坐在Apple车辆上,而那些钱足够多的人会毫不犹豫地购买Apple汽车。 结果,苹果可能在头几个小时和几天内就预订了很多汽车,这可能会导致交货问题。 可能的“绊脚石”可能是车辆的价格,因为我们知道苹果公司实行高价政策-用户为此享有某种专有权。 很难说苹果汽车的价格是多少,但可以相信,它们将大大高于其他同类汽车。
苹果绝对拥有在电动汽车市场上占据重要地位的知识,力量和认可。 事实证明,在新的电动汽车世界中仍然有许多汽车制造商在需求,而苹果公司可以利用这一机会。 如果苹果汽车在2027年真正出现在市场上-这可能是汽车行业的一个大转折点,也可能是苹果本身的转折点。 苹果公司是否可以再次改变历史进程-我们将在未来几年和几十年中找到答案。